עיצוב סטודיו אמנית ליצירה קבוצתית

הסטודיו הזה עוצב עבור אמנית אשר החליטה לצאת מחדר העבודה הקסום שלה בבית ולהתחיל ללמד ולהעביר סדנאות במספר תחומים. הדרישה היתה שיהיה שולחן מרכזי גדול שאותו ניתן להזיז ולפנות מקום לקני הציור. היא דרשה שיהיו הרבה פתרונות איחסון לציוד הרב שלה ושל הסטודיו. בנוסף, ציינה כי בכוונתה להעסיק עוזרת אישית אשר תהיה אמונה על ארגון הסדנאות וגם עבורה צריך למצוא מקום שישמש כמשרד. אך לא היתה מעוניינת בחדר סגור. בנוסף ציינה כי על קירות הסטודיו תהיה מעוניינת להציג תערוכות מתחלפות של יצירותיה ואמנים נוספים. וכמו כן, מאחר והיא אמורה לבלות שם שעות רבות מהיום ציינה שתשמח למטבחון ושירותים.

מאחר ויצירות האמנות הן נורא צבעוניות הוחלט שהחלל יהיה נקי- סקאלת הצבעים תהיה לבן שחור ואפורים עם שילובי עץ שיוסיפו חמימות לחלל. יצרתי קיר בטון חשוף בגב הסטודיו כדי ליצור עיניין והוספתי צימחיה למרגלותיו כדי להוסיף חיות.

הוחלט כי החלל יעבוד כאופן ספייס ללא קירות (למעט השירותים- מסיבות מובנות) את המחיצה שהצבנו בין חלל “המשרד” לחלל “היצירה” ייצרנו ממחיצת עץ, שמדמה משרביה מודרנית ויוצרה בחיתוך לייזר. רוב הציוד אוחסן בתוך הארונות גבוהים לניצול מירבי של החלל, יצרתי חללים פתוחים בתוך הארון לאחסון הקנבסים והקני הציור שיותר נוח לשלוף אותם בצורה הזו, וכן מדפון שעליו ניתן יהיה להניח ציוד שצריך להיות זמין יותר לפיעול השותפת ודקורציה. 

במשרד הותקן שולחן רחב ודו צדדי לשימוש האמנית והעוזרת האישית בו זמנית. ובנוסף הותקן שולחן אור לבקשת האמנית. 

בחלל הפרטי הותקן מטבחון שכולל מקרר ומיקרו כיריים קטנים וכיור. מעל הכיור פרצנו חלון לצורכי איוורור מריחות האוכל. וכמו כן שירותים שהיו קיימים כבר במיקום הזה עברו שידרוג ומיועדים לשרת גם את הצוות וגם את התלמידים.